office@artzona.net +381 (0) 11 286 16 19

Digitalna Štampa Na Platnu

Cene štampe na platnu

x cm  

din.

• Blind ram za uramljivanje
Ovaj postupak se izrađuje kada je slika predviđena za uramljivanje. Pošto ram sakriva sve stranice blinda, nije potrebno štampati preko ovoga.

• Blind ram debljine 2cm
Platno se hefta pozadi, bočne ivice su odštampane kao ogledalo sa slike ili neke boje. Ovakva slika je predviđena da ide bez rama, mada svakako se može i uramiti po želji.

• Blind ram debljine 4cm
Naš najdeblji blind od 4 cm, takođe se platno hefta pozadi.

Motivi za štampu

Slike Beograda
Ukoliko Vam trebaju slike Beograda ili panorame za vaš lični prostor ili kao poklon, pogledajte našu galeriju. Imamo veliki izbor fotografija Beograda i svih njenih simbola. Sve naše sliku su u visokoj rezolucoluciji i pogodne za štampu na većim formatima.
Slike Gradova
Fotografije većih gradova mogu biti idealni detalj za poslovne prostore, kao i za bilo koji moderniji prostor. Imamo slike gradova kao što su: Nju Jork, London, Paris, Čikago, Sidnej, San Francisko, Hong-Kong, Šangaj.

Usluge

Vaše Slike
Izrada slika na platnu
Pošaljite nam vaše slike na office@artzona.net, navedite dimenzije i blind ram. Cene možete izračunati pomoću kalkulatora
Slike Iz Više Delova
Odličan izbor za modernije prostore, pogledajte galeriju naših motiva
Beba posteri
Idealan poklon za vaše novorođene, lična ilustracija koja slavi rođenje vaše bebe. Štampa se na platnu, na formatu 70x50cm, a beba ostaje u razmeri 1:1.
Efekat Ulje Na Platnu
Pretvorite Vaše lične slike u pravu umetnost uz efekat ulja na platnu
Efekat Akvarel
Vaše slike u stilu akvarela, odštampane na akvarel (grafičkom) papiru
Efekat Grafika
Možemo napraviti ilustraciju od bilo koje fotografije i odštampati po vašim merama
Kolaž Od Fotografija
Kolaž od ličnih fotografija, sačuvajte sve Vaše male u jednu veliku uspomenu

Digitalna Štampa Na Platnu

U skladu sa svetskim trendovima, visokokvalitetna digitalna štampa na platnu (kanvasu), papiru i fotopapiru. Možete nam poslati lične fotografije koje ćemo umetnički obraditi i ulepšati vaše zidove. Pružamo stručnu pomoć u unutrašnjoj dekoraciji vaših stanova, poslovnog prostora, ugostiteljskih objekata. Sve slike štampamo u visokoj rezoluciji od 300 dpi, na Hewlett  Packard i Canon ploterima najnovije generacije.

Ukoliko želite da pratite aktuelnosti, posetite našu facebook stranicu.